Profesyonel Kanalizasyon Açma

Bina ana logarları, site altyapıları ve şehir şebeke bağlantılarındaki ağır tıkanıklıklara; robotik cihazlar ve güçlü vidanjörlerle kesin çözüm sunuyoruz.

Ana Hat ve Logar Tıkanıklığı

Bina çıkışındaki ana borularda veya parsel bacalarında (logar) oluşan tıkanıklıklar, tüm binada su geri tepmesine yol açabilir. Bu tür durumlarda, robotik helezon yaylarımızla beton, taş, bez ve ağaç kökü gibi engelleri parçalayarak hattı açıyoruz.

Ana Hat Tıkanıklığı
Kameralı Görüntüleme

Kameralı Tespit & Onarım

Sürekli tıkanan kanallarda yapısal bir sorun (çökme, kırılma, ters eğim) olabilir. Kanal görüntüleme kameralarımızla hattın içini görüntülüyor, sorunu noktasal olarak tespit edip sadece hasarlı bölgeyi onarıyoruz. Böylece tüm bahçeyi veya yolu kazmanıza gerek kalmaz.

Altyapı Yenileme

Eski beton boruların (büz) zamanla çürümesi ve çökmesi sık yaşanan bir sorundur. Antalya Kanalizasyon Açma olarak; çöken hatları dayanıklı koruge borularla yeniliyor, yeni logar bacası örüyor ve kayıp rögar kapaklarını dedektörle bulup yüzeye çıkarıyoruz.

Kanalizasyon açma (4)